skip to Main Content
Klantenservice 09:00 - 17:00 Op maat gezaagd Bezorging door heel NL

Hoe werkt de zaagservice?

Als je een project begint is het altijd handig om voor jezelf een schets te maken met wat je ongeveer wilt gaan maken. Hierbij zijn de breedte, hoogte en diepte van een meubel het belangrijkste. Daarna ga je dit in detail invullen door te kijken hoe groot je planken gaan worden. Dit geef je vervolgens per veld aan met het naam van het onderdeel. Bijvoorbeeld: Staander boekenkast links en rechts. En zo bouw je verder je meubel verder op uit panelen.

Wat is kantenband?

Met een kantenband worden de kanten van het plaatmateriaal op een mooie en professionele manier afgewerkt. Een ABS (kanten) band is een hard plastic band van 1 mm dikte dat wordt toegepast op hout/steendecor en kleur plaatmaterialen zodat de plaat een strak afgewerkt geheel wordt. Kantenband gebruik je voor de zichtzijdes van je plank. Heb jij bijvoorbeeld een boekenplank? Dan is het gebruikelijk om alleen de voorkant (L1, lengte 1) te voorzien van kantenband.

Wat is de levertijd?

Indien het product op voorraad is leveren wij bij binnen 15 werkdagen.

Kan ik iets retour sturen?

Het retour sturen van gezaagde panelen is niet mogelijk. Plaatmaterialen worden specifiek op basis van jouw behoefte gezaagd en gemaakt en daarom niet te retourneren. Indien er iets niet is zoals je had verwacht staan wij uiteraard klaar om samen tot een passende oplossing te komen.

Geen antwoord op je vraag kunnen vinden? Neem contact met ons op!

    Back To Top